ZORICU BRUNCLIK I DANAS KRIVE ZA NJIHOV RAZVOD: Isplivala slika s vjenčanja Vesne Zmijanac i Kemiša

0
1157

Miroljub Aranđelović Kemiš i Zorica Brunclik su u dugogodišnjem i jako skladnom braku. Od početka njihovog zabavljanja pa sve do dana današnjeg između njih možete vidjeti veliku zaljubljenost ali i uzajamno poštovanje.

On je prije ove ljubavi imao također vezu sa jednom poznatom pjevačicom, naravno radi se o Vesni Zmijanac. Prije Vesne, Kemiš je imao Jelenu, koja je bila njegova prva ljubav. Njih dvoje su živjeli u Njemačkoj, a kao plod njihove ljubavi na svijet su došle dvije kćerke.

Poslije Jelene, osamdesetih godina je stupio u brak sa poznatom pjevačicom Vesnom Zmijanac. Oni su bili u braku tri i po godine, a onda je došlo do razvoda. Naime, oni su jedan od rijetkih poznatih bračnih parova koji se uspio razvesti u miru.

Oni su i danas dan u jako korektnim odnosima, nikada nisu pljuvali jedno po drugom niti po braku i ljubavi koju su imali, kao što to rade gotovo sve poznate ličnosti nakon razvoda. Do sada nismo imali prilike da vidimo njihove fotografije sa vjenčanja, ali ovo vam je jednstvena prilika.

Nakon ovog braka on je otpočeo vezu sa Zoricom, a sa njom je ostao do danas u braku. Da napomenemo, špekulacije da je Zorica otela Kemiša od Vesne su neistinite.