ZLOBNI KOMENTAR! Kija isprozivala Milana Stankovića, on zanemeo

0
426

Kroz ciničan osmeh Kockareva je imala opasku za Stankovića, i to pred milionskim auditorijumom i članovima „Pinkovih zvezdica“

Iako je mnogi nazivaju pevačicom, jer je objavila četiri pesme, Kristinu Kiju Kockar i njeno stručno muzičko mišljenje malo ko uzima u obzir u muzičkom takmičenju čiji je član od pre nekoliko meseci.

Naime, Kija je krajem prošle godine postala nova članica popularnog dečjeg takmičenja „Pinkove zvezdice All Stars“, i veoma se trudi da bude kompetentna u ocenjivanju jer pored nje sede ozbiljni pevači s dugogodišnjim iskustvom.

Nataša Bekvalac, koja je takođe nova članica ovog muzičkog takmičenja, postala je vrlo brzo jedna od omiljenih članova žirija, a deca obožavaju da slušaju njene komentare i veoma je uvažavaju. Neko vreme rijaliti zvezda se primirila i u većini slučajeva je ponavljala mišljenja drugih članova žirija, ali sada se ponovo uzdigla i na vrlo perfidan način isprozivala Milana Stankovića, koji je na muzičkoj sceni dvanaest godina. S druge strane, ona je u medijima potencirala priču da su mnogo dobri prijatelji, a čak se i šuškalo da su u navodnoj, vezi.

Milan Stanković

Naime, situacija u kojoj je Kija pokazala svoje pravo lice bila je u trenutku kada je novosadska barbika, Nataša Bekvalac, rekla da nije najbolja pevačica, a za sebe je to rekla i Goca Tržan. Kockareva se složila sa koleginicama da nije ni ona, a kroz ciničan smeh je rekla da je najbolja pevačica među njima u žiriju Milan Stanković i nastavila da se smeška. Pevač je ostao nem na tu konstataciju i nastavio je da sluša komentare ostalih članica žirija.

Nikome nije bilo jasno zašto se Kristina našalila ovako grubo na Milanov račun, pogotovo aludirajući da je on pevačica, a ne pevač.

Pozvali smo Milana Stankovića za komentar, ali pošto se trenutno nalazi u Americi, nije odgovorio na naša pitanja.

Lažno prijateljstvo?

Milan Stanković je pre nekoliko meseci, kada je Kija došla u žiri „Pinkovih zvezdica“, izjavio kako ona nije tu da bi komentarisala pevanje. – Ona nije neko ko je kompetentan da deli pevačke savete, ali je neko ko je trenutno veoma aktuelan i može da pomogne svojim komentarom – izjavio je tada Milan. Nakon toga, njih dvoje su navodno ostvarili dobar odnos, a zbog činjenice da su počeli da se druže, pisalo se i da su u vezi. No, čini se da Milan baš i nema neko lepo mišljenje o Kiji, a ovoga puta je i ona dokazala šta misli o njemu.