Zgodni sin Dragana Bjelogrlića obradovao porodicu srećnim vestima

0
489

Sin poznatog glumca odavno je krenuo očevim stopama, a sada njegova porodica zbog radosti koju im je priredio ne skida osmeh sa lica

Glumac Dragan Bjelogrlić (55) može se pohvaliti uspešnom karijerom, a njegovim stopama krenuo je i njegov sin koji se do skoro nije pojavljivao u javnosti.

Reč je o Alekseju Bjelogrliću, koji je nedavno upao na budžet na smeru glume na FDU.

Aleksej je upisao glumu zajedno sa sinom Branimira Brstine – Đurom, kao i unukom Ljiljane Stjepanović- Ksenijom.

Aleksej je odavno krenuo tatinim stopama i zaigrao u seriji “Žigosani u reketu”, a da krv nije voda, govori i činjenica da se pojavio u scenama u školi, baš kao i njegov otac na početku karijere u ulozi Slobodana Popadića Bobe u “Boljem životu”, gde igra nestašnog učenika.

aleksej bjelogrlić sin od dragana bjelogrlića

Aleksej Bjelogrlić, Foto: Instagram

– Aleksej je u “Žigosanima” dobio malu, ali upečatljivu ulogu učenika koji šmekerski prkosi profesorki, a kako su se i glumci nasmejali na setu, verovatno je i na publiku ostavio utisak. On je još mlad momak i pun entuzijazma, pa ga je Dragan uposlio jer je izrazio želju da sam zaradi novac za letovanje. Mali Bjela je tokom celog leta vredno pomagao ekipi kako bi zaradio džeparac – ispričao je izvor iz ekipe serije.

Aleksej je pre toga igrao u filmovima svog oca – u prvom i drugom delu “Montevidea“. Prvi put mladi glumac pojavio se na malim ekranima 2010. u ulozi malog Tirketa, dok se u drugom nastavku pojavljuje već kao desetogodišnji fudbaler.

aleksej bjelogrlić sin od dragana bjelogrlića

Aleksej Bjelogrlić, Foto: Instagram

Oprobao se kao glumac i na pozorišnim daskama i stao na scenu Narodnog pozorišta u komadu “Dobro pamtim sve“, koji je Bjela režirao povodom 70 godina fudbalskog kluba Partizan. Rame uz rame igrao je s Predragom Ejdusom, Nenadom Jezdićem i Nadom Šargin.