ZBOGOM KIJA I LUNA! Sloba započeo TAJNU VEZU sa Zvezdom Granda, a evo o KOME je reč! ZAR VEĆ?

0
3150

Slobodan Sloba Radanović, pevač i finalista rijalitija “Zadruga” uživa u medijskoj pažnji koju ima otkako se vratio u spoljni svet.

Osim što mu je krenulo na poslovnom planu, te se za svaki njegov nastup traži karta više, Radanović je rešio da stavi tačku na oba ljubavna odnosa koja su obeležila njegovo učešće u rijalitiju. Naime, Sloba je odlučio da ostavi Kristinu Kiju Kockar i zakonski se razvede od nje, dok o pomirenju sa Lunom Đogani i ne razmišlja, a razlog je nova devojka u njegovom životu.

sloba-radanovic

Kako izvor, kaže Sloba se viđa sa popularnom pevačicom zvezdom “Granda” Aleksandrom Mladenović.

– Njih dvoje su počeli da se dopisuju čim je izašao iz “Zadruge”. Ona mu je čestitala na plasmanu i tako su počeli da ćaskaju o svim dešavanjima proteklih meseci. Nekako je sve to spontano odmah krenulo. Pre nekoliko dana dogovorili su se da se vide i smuvali se te iste večeri. Sloba ju je izveo u jedan restoran van grada kako ne bi privlačili pažnju medija i javnosti, a nakon te večeri i ponekog poljupca poput pravog džentlmena vratio ju je kući – otkriva izvor i nastavlja:

– Oni su u vezi bukvalno nekoliko dana, ali čini se da zaista imaju dobru hemiju i da bi mogli da funkcionišu. Ne žale da se zna da su zajedno da ih javnost ne bi osuđivala dok se Sloba ne razvede od Kije. Aleksandra je uvek bila odmerena devojka u njoj takvi skandali ne trebaju u karijeru, a i Slobi je više muka od osude – objašnjava izvor blizak Radanoviću i dodaje da Mladenovićka ima samo reči hvale za njega:

– Ona je oduševljena kako se Sloba ponaša prema njoj iako nisu mnogo vremena proveli zajedno. Dopisuju se non-stop a planiraju da otputuju negde zajedno čim im obaveze to dozvole. Naravno, pre svega Slobodan mora da završi svu papirologiju sa Kijom. Onda mogu da kuju planove za budućnost.