Zamenik gradonačelnika Bora koji je ljubio devojčicu ostavku podneo “iz zdravstvenih razloga”, a selo ove fotografije uopšte nisu zgrozile

0
916

Gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić kazao je za portal “Telegraf” da će prihvatiti ostavku svog zamenika, koji se povukao sa funkcije nakon skandala zbog fotografije na kojoj se vidi kako ljubi u usta petnaestogodišnju devojčicu.

– Perić je ostavku podneo, kako je naveo, iz ličnih zdravstvenih razloga i ona će biti prihvaćena. Ne želim da komentarišem njegov privatni život – kazao nam je Milikić.

Branko Perić je rodom iz mesta Slatina kod Bora. U selu, kako kažu meštani, važi za uspešnog čoveka i kada se on pojavi mogli su se čuti komentari ”stiže šerif”, a nakon toga i pozdravljanja i tapšanja po ramenu.

Devojčica je takođe iz tog sela, a fotografiju ljubljenja u usta kao ”čestitku na ukrašavanju seoskog Doma kulture” upravo je ona stavila na svoj Fejsbuk profil, da se pohvali.

Foto: Facebook

Inače, u vlaškom kraju iz kojeg devojčica potiče nije neobično da veoma mlade devojke stupaju u intimne odnose, pa se ni na ovaj slučaj ne gleda tako strogo kao u ostatku zemlje, kako govore meštani.

Kako nezvanično saznajemo, objavljivanje poljubaca i zagrljaja na Fejsbuk stranici devojčice dogodilo se pre par dana. Odmah joj je javljeno da fotografije skine, ali one su već podeljene.

PERIĆ SE NE JAVLJA NA TELEFON

Iako je u jučerašnjim razgovorima sa novinarima Perić kazao da će ”možda dati izjavu ako ga nazovu sutra”, on se danas ne javlja na telefon. Službeni broj koji je imao danas je isključen (“birate nepostojeći broj”), a na svoj privatni se ne javlja.