(VIDEO) Prestani da se blamiraš: Stanija dobila poziv koji će promeniti sve, starleta van sebe!

0
134

Stanija Dobrojević je dobila pravo na poziv a njena drugarica i PR menadžerka Tamara Taša Radoman sa kojom je Stanija razgovarala, najpre ju je zamolila da je sasluša i ne postavlja joj pitanja, a onda joj je skrenula pažnju na greške koje je napravila učešćem u rijalitiju.

– Slušaj me sada. Malo si se onako… Nisi to ti, ja ne mogu da te prepoznam. Ja tebe razumem, da su tu ljudi takvi kakvi su, ali psovke, rečnik, to nisi ti. Ti si neko ko je dostojanstven – pridikovala joj je Taša.

– Distancirala sam se od svih, rekla sam im sve što imam da kažem. Psovke, to moram da se koristim oružjem koje oni koriste. Neće više biti psovki, ali ja i dalje želim da budem distancirana. Marijana, Maja, Aleksandra i Kulićke i to je to – pravdala se Stanija, međutim Tamara je nastavila da je kritikuje i da priča o Vladimiru Tomoviću:

– Daješ na važnosti nebitnim ljudima. Nora, ko je Nora? Totalni ignor što se tiče te devojke. Stanija, ti si slobodna devojka, kao ptica. Nemoj da razmišljaš o spoljnom svetu. Nemoj da pljuješ nikoga, hoću da budeš dostojanstvena. Potvrđujem ti samo da za Noru ništa nije demantovao, brane te tvoji fanovi, brani te tvoja porodica, branim te ja. Za rođendan nije dolazio, poslao ti je cveće, ali posle rođendana je nastao pakao. On je podržao priču koja se tiče Zlate, što se tebe tiče on se ne oglašava ništa što se tiče tebe. Sve što ti je rekla Marija Kulić je u pravu, tu ženu da slušaš. Nemoj da se blamiraš više, ta pričanja u kameru, ti pričaš sa nekim ko nije tu – nastavila je sa pridikama Tamara.

Poručila joj je i da se drži svojih prijateljica i da ne psuje porodice, a onda imala i poruku za Pavla Jovanovića.

– Pavlu da poručiš da kada bude uzeo moje ime u svoja prljava usta, da se seti ko su moji prijatelji – poručila je Tamara.

– Ti sad budi mirna, ne mafijaj – poručila joj je Dobrojevićeva, a onda se poziv završio.