UŠTEKAO 240.000 € DA JE VRATI: Ovo je kuća u Mirijevu koju je Đani prodao za 120.000 € zbog KOCKARSKOG duga od 200.000 €, a jednu stvar su Trajkovićevi poneli iz nje (VIDEO)

0
676

Radiša Trajković Đani 2015. godine na sve načine pokušava da vrati kuću u Mirijevu koju je prodao za 120.000 evra jer je bio do guše u dugovima zbog kockarskih dugova.

“Uzimao je novac od zelenaša jer se kockao i zapao u ozbiljne probleme koji su mogli da ga koštaju braka sa suprugom Slađanom. Sreća, pa je ona bila uz njega i njena podrška mu nije manjkala, što mu je dalo snage da preživi težak period. Njegovi dugovi bili su oko 200.000 evra, a pošto nije imao kud, morao je da proda kuću ispod cene, za 120.000 evra, iako je njena vrednost skoro duplo veća. To mu je bio jedini način da se reši zelenaša koji su mu visili za vratom”, pričao je tada izvor blizak Đaniju.

Đani otkako je prestao da se kocka skuplja pare kako bi vratio kuću nazad i iako je spreman da palati 240.000 evra, sadašnji vlasnici ne žele da prodaju kuću, ali Trajkovići se nadaju da će nekako uspeti da ih ubede da promene mišljenje.

Podsetimo, Đanije su krajem decembra 2014. pretukli ispred te kuće. On je izlazio iz dvorišta kad su ga sačekala dva čoveka i napala s leđa. Prvo su mu zavrnuli ruku i oborili ga na zemlju, a onda su ga šutirali u stomak i udarali pesnicama u glavu. Pobegli su s njegovim satom vrednim oko 2.000 evra. Sad se sumnja da je to bila opomena od zelenaša.

Pposle gubitku doma s porodicom se preselio nedaleko u iznajmljeni luksuzni stan, gde su podstanari.

U stanu uglavnom preovladava mermer i drvo, a Đani i njegova supruga Slađana su se trudili da ubace i dosta detalja koji bi oplemenili njihov životni prostor.

kao pravi domaćini i velika porodica, omiljeno mesto za okupljanje Trajkovića je i trpezarija. Đani je već nekoliko puta govorio da je veliki poštovalac vere, a u njegovoj kući mogu se primetiti brojne ikone, ali i posebno mesto u domu ima i portret patrijarha Pavla.