Tragična priča devojčice (15) koja se ob*sila u Senti: Uzela šal, njen staratelj zatekao STRAVIČAN prizor!

0
1040

Petnaestogodišnja H. P, obesila se juče u štali domaćinstva u Senti.

Kako mediji saznaju, tragedija se dogodila u ranim jutarnjim časovima, a telo 15 – godišnjakinje koja je živela u hraniteljskoj porodici pronašao je njen staratelj Z.J.

Kada su primetili da devojčice satima nigde nema, njen staratelj Z.J. je krenuo da je traži po dvorištu. Potom je ušao i u štalu iza kuće i sledio se kada je video da se devojčica obesila o šal! On je pokušao da joj pruži pomoć, ali detetu nije bilo spasa. Odmah je pozvao Hitnu pomoć, ali su lekari samo mogli da konstatuju smrt devojčice – kaže izvor.

Tinejdžerka je u porodici supružnika Z.J. i M.J. živela duže od dve godine sa polusestrom i polubratom, a kako se saznaje, ovo nije prvi put da je pokušala da digne ruku na sebe.

– Supružnici su se već nekoliko puta dosad obratili lekarima jer je H.P. bila sklona samopovređivanju i više puta je pokušala da se ubije. Međutim, lekari su porodici uvek davali neke vitamine i govorili da ništa strašno nije u pitanju, već da maloletnica najverovatnije samo pokušava da skrene pažnju na sebe – priča izvor.