TI SI NAJVEĆA KUČKA U OVOJ ZEMLJI! I POPOVIĆ OPLEO PO KARLEUŠI: Jelena zanemela, OVO OD DIREKTORA GRANDA NIJE OČEKIVALA

0
341

Opaska Direktor „Granda“ smatra da je Jelena veliki čovek, ali da prema kandidatima ume da bude nezgodna kao životinja

Otkako se vratila na snimanje „Zvezda Granda“ posle navodne porno-afere, Jelena Karleuša nema milosti prema kandidatima.

Mala od velikog skandala traži dlaku u jajetu, a posebno je osetljiva kada takmičari na scenu izađu nestilizovani. To je dodatno izvede iz takta, a tako je bilo i kada je protekle subote nastupala jedna takmičarka, kojoj je JK uputila niz kritika.

Prepoznala želju

– U 2019. godini sa takvim stajlingom i šminkom, sa takvim pevanjem, nećeš ništa postići. Ali ja sam ti dala glas, iako sam velika kučketina. Dobar sam čovek pre svega, a ja kod tebe prepoznajem želju da radiš i da se boriš – rekla je Karleuša.

Na ovo se nadovezao Popović, pa je prokomentarisao u svom šaljivim stilu.

Sve je moguće

– Kao što vidiš, kod nas je sve moguće. Ona jeste najveća kučketina u ovoj zemlji, ali je veliki čovek – rekao je Popović.
Jelena je ostala bez teksta i samo nemo posmatrala direktora „Granda“. Pevačica izgleda nije mogla da veruje da će Popović tako nešto da izgovori, pa je samo odmahnula rukom.

Opasna pretnja

JK: SAD ĆU GOLA DA NAPRAVIM ŠPAGU!

Jelena Karleuša zaratila je sa Sašom Popovićem i Marijom Šerifović zbog jednog kandidata.

– Ne možeš ti da odlučuješ ovde, Jelena. I ne možeš da radiš šta hoćeš – vikao je Saša na Jelenu, koja mu je žustro uzvratila.

– Mogu da radim šta hoću. Ja mogu sada da se skinem ovde i da radim špagu gola – podviknula je direktoru „Granda“, a onda se obratila Šerifovićki.

– A ti, Marija… Svakog tvog kandidata ne da ću da bušim, nego ću da bacam bubicu – rekla je mala od velikog skandala.

– Hoćeš da ja tebe sada izbušim – ustala je Marija, a onda su nasrnule jedna na drugu, kada je Šerifoviceva pokazala čak i srednji prst svojoj drugarici.