TEŠKA ISPOVIJEST: Prijovićka otvorila dušu! Zagorčavali su mi život, pljuvali me i smijali se, a sada mi se JAVLJAJU! Mnogo je boljelo!

0
225
09, December, 2017, Belgrade - Performance of Aleksandra Prijovic held in night club Gotik. Aleksandra Prijovic. Photo: Antonio Ahel/ATAImages. 09, decembar, 2017, Beograd - Nastup Aleksandre Prijovic u nocnom klubu Gotik. Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Pjevačica Aleksandra Prijović izjavila je u intervjuu da ne želi da se sjeća ružnih stvari koje su joj se dešavale u djetinstvu i da gura samo naprijed.

Ipak, ona se osvrnula na činjenicu da su je vršnjaci ismijavali zato što želi da postane pjevačica i pogrdno je nazivali “pjevaljkom”.

aleksandra-prijovic7-1140x1710

 Dobro, bili smo djeca. Bili smo mnogo mladi. Sada, kada smo odrasli, ne mogu nikome ništa da zamerim. Tada me je boljelo, djeca umiju da budu surova. Ali, pokazala sam i dokazala svima njima da se u životu sve može postići kada nešto mnogo želiš, kada ideš pravim putem, pravično i iskreno, kada nešto voliš najviše na svijetu, kao što ja volim muziku. Svi ti koji su me pljuvali i smijali mi se što hoću da budem pjevačica, nisu ozbiljno shvatali koliko ja to želim – rekla je Prija i dodala da joj nisu ostali ožiljci zbog ove djetinje surovosti.

prijovic-4

– Povrijeđivalo me je to kada sam bila mala, ali ne želim da se vraćam na to. Kažem vam, gledam naprijed, uživam u svakom danu, u svakom trenutku svog života, neću da se vraćam niti da sebi kvarim raspoloženje.

Štaviše, pjevačica kaže da je u kontaktu sa nekima od onih koji su joj zagorčavali život dok je bila klinka.

prijovic-1

– Naravno, javljaju se. Čestitaju mi na uspjehu, popričamo kad se sretnemo. Ja sam i kao klinka govorila da će oni jednog dana biti ponosni što smo zajedno išli u školu i što smo se družili. Živim svoj san, ali ista sam kao što sam i bila. Samo što s vremena na vrijeme odem na neki događaj, dam neki intervju i petkom i subotom odem da odradim neki nastup. Popularnost me nije promijenila. Kada se radi godinama, polako i strpljivo, nema razloga da čovjek poludi. Možda poludi neko kome se to desi odjednom. Ja sam osam godina gradila karijeru, korak po korak. Uspjeh i popularnost me nisu iznenadili. To je samo nagrada za moj trud i rad proteklih godina.

Novi.ba/SD/Foto:Instagram