Tamara otkrila da li ulazi u Zadrugu, otkrila istinu o Teodorinoj vezi sa Žikom, i POKOPALA svoju bivšu drugaricu! (VIDEO)

0
4777

– Onog trenutka kad je ona otvorila usta, tad smo i nas dve – rekla je nekadašnja članica grupe “Đavolice” Tamara Milutinović u intervjuu za Telegraf.

Tamara Milutinović, Teodora Džehverović i Gorana Babić činile su žensku grupu “Đavolice”, a posle raspada svaka je krenula svojim putem. Budući da Teodora u “Zadruzi” često pominje svoje bivše drugarice, i to u negativnom kontekstu, popričali smo sa Tamarom koja nam je iskreno rekla šta misli o svemu.

Nisi u “Zadruzi”, ali stalno se priča o vama. Jeste li stvarno bile tolike đavolice, ili je samo jedna od vas bila đavolica?

– Svih tih godinu dana koje smo krile; o našim odnosima, o našim svađama; sve to je nekad moralo da ispliva i evo sad se desio taj vulkan. U tom periodu smo krile, ali sad što više odmiče vreme, što je Teodora duže u “Zadruzi”, sve se više i više priča. Onog trenutka kad je ona otvorila usta, tad smo i nas dve – bila je oštra Tamara u startu.

Izgleda da vam je baš nešto zamerila. Kako ste vi nju toliko povredile?

– Ne znam zaista, to morate nju da pitate. Nismo ni znale da nam je bilo šta zamerila, uvek je sa nama bila totalno normalna i opuštena, a i pre dva meseca, pre nego što je ušla u “Zadrugu”, kad god bi me videla to je bio srdačan osmeh i srdačan zagrljaj… To govori o njoj. Ne znam šta drugo da kažem, osim da kad neko blati po grupi, po produkciji koja ju je izvukla iz prvog kruga, mislim da to dovoljno govori o njoj, ja nemam tu šta da dodam.

O Teodori nam je rekla i sledeće:

– Nikada nije bila ja pa ja, uvek je slušala, izgleda da ju je to i bolelo. Nije mogla da bude u centru pažnje, a kao što vidimo u “Zadruzi” – ona to i želi. To kod nas nije moglo da prođe…

Da li je tačno da je Teodora bila sa Žikom Jakšićem, kao što se pričalo?

– Prvi put sam čula o tome. Mislim da je to nešto najbanalnije što sam čula u proteklih godinu dana. Ne znam odakle ta izjava uopšte, ali možda je to samo neki marketinški trik. Ja znam Žiku i privatno, znamo se svi, naravno… Stvarno smatram da to nije tačno.

Komentarišu da je Teodora devojka lakog morala… Da li je bila takva i u grupi?

– Nije, imala je momka tri godine dok je bila sa nama. Raskinula je s njim pred kraj naše grupe, posle toga stvarno ne znam šta se desilo s njom…

Da li bi možda usla u “Zadrugu”?

– Tri puta su me zvali u “Zadrugu”, bila sam primorana da ih odbijem, a sad se iskreno i ne kajem. Karijera se ne gradi tako, mislim da bi rijaliti izvukao iz mene ono najgore.

Sredom su žurke… Šta misliš, kakva bi bila Teodorina reakcija?

– Uuuu, to bih baš volela da vidim! Pričala sam već sa menadžerom, može da se desi da bih ušla da pevam, volela bih mnogo.

Šta bi joj rekla?

– Ništa! Moja pojava bi bila dovoljna… Slomila bih je pojavom!

Pogledajte šta je još Tamara ispričala, kao i šta je rekla za Teodorinog novog dečka: