SVET BRUJI O SPEKTAKULARNOJ SVADBI SRPSKOG PARA U SIDNEJU: Misica u čipkanoj venčanici ostavila bez dah, ali o OVOJ slici ipak svi pričaju (VIDEO)

0
2434

Čitav svet zapamtio je njeno ime kada je 2015. godine ponela krunu Mis Universe Australije, sada je stala na ludi kamen i slike oduzimaju dah!

Monika Radulović je iz rodnih Zavidovića, izbegla sa roditeljima kada je imala samo četiri godine. Prvo je živela u Danskoj, a onda su otišli put Australije i potpuno prihvatili tamošnju kulturu, pa se danas zovu ponosnim Australijancima.

Wedding day look #1 ?

A post shared by Monika Radulovic (@monika_rad) on

Ipak, za muža je izabrala čovjeka iz svoje rodne Bosne, pa se ovog vikenda udala za slikara Alesandra Ljubičića koji je rodom iz Jajca. Svadba je bila pravi spektakl.

Dugogodšnji partneri Monika i Alesandro izgovorili su sudbonosno “da” u luksuznom ambijentu u Sidneju a sve detalje proslave zabilježili su na Instagramu.

AXM 24/03/18 ❤️?

A post shared by Monika Radulovic (@monika_rad) on

Najviše komentara pobrala je mladina slika u donjem vešu, ali i venčanica ukrašena čipkom oduzimala je dah i izazvala oduševljenje.

Monika je u više navrata govorila o svom ratnom detinjstvu i teškim danima koje je proživela.

“Na početku nije bilo lako, zamislite doći u zemlju gde nemate ni novca, posao, mesto gde ćete živeti. Pored toga, moja majka je bila u 8. mesecu trudnoće sa mojim bratom Stefanom”, izjavila je svojevremeno Monika o prvim danima u Australiji.

Dodala je da je izuzetno zahvalna svojim roditeljima.

“Sve što radim, radim pitajući se hoće li moji roditelji biti ponosni na mene. Žrtvovali su toliko toga za mene i mog brata”.