SVE ZNAM! Sloba progovorio o Kijinoj i Filipovoj akciji u hotelu, ona POBESNELA! (VIDEO)

0
1328

Da između Kije Kockar i Slobe Radanovića i dalje postoje stvari koje ne žele da izgovore, te mišljenja koja ne žele da iznose, dokazalo se i prethodne noći!

Naime, Sloba je u Igri istine upitan da objansi šta je mislio kada je Kiji tokom jedne prepirke rekao: “Nemoj ti meni, ja znam istinu!” Kada ga je Kija pitala na šta je mislio Sloba joj je odgovorio: “Znam ja sve u ovoj kući”. Baš to, šta je zapravo hteo da kaže i šta je to što on zna, trebalo je da objasni u Igri istine.

Tačnije, Sloba je trebalo da odgovori na pitanje: “Da li Kija više ne ide za njim, da li ga izbegava, zato što ona zna da on sada zna istinu o onome šta se desilo u hotelu?”

 Prekinuli smo komunikaciju da se slučajno ne bi mislilo kako ja njega volim! To je bilo to veče, zato neću da imam nikakvu komunikaciju sa njim. Ja sam ga pitala odmah to veče i on je rekao: “Znam ja sve u Zadruzi!” I iskulirao me je – rekla je Kija.

– Mislim da je sigurna da ja znam sve – rekao je Sloba.

– Šta ti znaš?! I zašto ja nisam išla i trčala za tobom, ne razumem? – pitala ga je Kija.

– Ja sam htela da prekinem kontakt upravo zato što su me prozvali novinari. Mi smo se pokačili i ja sam ga pitala, i on je rekao: “E, znam ja sve u ovoj kući!” Evo pitam ga ja, neka kaže. Šta ti znaš?! – pobesnela je Kija.

 Sve – rekao je.

– Kako možeš da znaš sve?! – nastavila je.

– Zato što, ono… – zbunio se Sloba.

– Šta?! Ti imaš osećaj! Imaš osećaj jer me poznaješ, imaš osećaj jer si video na mojoj faci… Tako reci, a ne, kao, ti znaš! – rekla je.

– Moje mišljenje je da ja znam! – odbrusio joj je.

– Ti možeš da imaš osećaj, ne možeš tako da kažeš, kao da sam ti ja rekla nešto! – odgovorila je.

– Nisi mi ti rekla – rekao je Sloba.

– Pa tako reci. Izjasni se, kako ti to znaš? – odgovorila je i postavila novo pitanje.

– Zato što nisam glupav, brate. Kao što niko ovde nije glupav! Neka se protumači kao da mislim, ali moje mišljenje je da znam. Poznajem ljudsku psihu, krećem od sebe, zato što poznajem i tebe, i ono… Tako da, mogu da kažem da znam – rekao je Sloba.