SVE KIJINE AFERE?! Nakon izlaska knjige, isplivao detalj koji otkriva NEV*RSTVO Kockareve

0
510

Nakon izlaska knjige Kristine Kije Kockar, “Moj potpis” u kojem je objavila sve vezano za život i odnos sa svojim bivšim suprugom Slobom Radanovićem, digla se velika prašina u javnosti. Ona je u knjizi obelodanila događaje iz njihovog života do najsitnijih detalja.

Radanović je izjvaio da knjigu još uvek nije pročitao, a da će kada je pročita dati svoj komentar. Ipak, mediji i dalje pišu o ovome i sudeći po njima Sloba se navodno obratio svojim prijateljima sa tonom koji nije bio prijateljski povodom knjige i detalja koje je Kija iznela u knjizi.

Podsećamo na navodnu Slobinu izjavu iz ove vesti u kojoj se on osvrće na sve njene afere tokom njihovog zajedničkog života. On navodno pominje i Andriju Lazovića.

Za to vreme na društvenim mrežama kruži slika Kije u košulji u kojoj je uslikan i Andrija Lazović i to u njenom zagrljaju.

U komentaru se pominju i sve navodne Kijine afere.

– Kijo lopino, vrati Andri košulju! Od Andre košulj, od Stefana majica, od Vuka kara, od Fiće kačket, od mua Sisoja majica, jbt ženo uzmi od nekoga bar pristojne gaće da ti dlakava p*zda ne ispada na svakom događaju – pisalo je u komentaru pored slike.

Da li je istina da je Kija imala afere sa ovim muškarcima? Ostavljamo vama da procenite.

Zadruga

(Srbijadanas.com)