SUBOTIĆKA NI NE SLUTI ŠTA SE DEŠAVA NAPOLJU! Karađorđe bio kod Davidove mame, pa se odlučio na DRASTIČAN POTEZ! Biljana odmah obavestila javnost! (VIDEO)

0
919

Nakon što je David Dragojević prevario svoju verenicu Aleksandru Subotić u Zadruzi sa Anom Korać, njih troje su postali najpopularniji učesnici rijalitija.

Kada je diksvalifikovana iz Zadruge, Aleksandra je jedno vreme je živela kod Biljane Dragojević, Davidove majke, zajedno sa ćerkom Magdalenom.

Ipak, kada se vratila ponovo na velelepno imanje, počela je žestoko da napada Davida, što, nekako i logično, pogodilo Biljanu, pa je razmenjeno mnogo teških reči. 

U svakom slučaju, Biljana je na Instagramu objavila da je Aleksandrin otac, Karađorđe Subotić odneo sve Aleksandrine stvari iz njene kuće.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Sinoc je bio Karadjordje I odneo stvari I igracke Magdalenine ali nije odneo krevet I plakar nije hteo, rekao je da nece da se tu mesa I neka oni to resavaju kada izadju, no medjutim kako su potekle javno price ponizavajuce od strane Aleksandre kako ce David spavati u njenom krevetu ja sam nasla mlad bracni par kome cu pokloniti te stvari, koji pocinju zivot od nule, tako da David nece koristiti a fanovi koji su to kupili na poklon I stalno prigovaraju zasto se Suzana slika u toj sobi na ogledalu sta ce tu I bla bla, pa zar u svojoj kuci treba da misli sta ce neki tamo fan da napise. E vise nece do toga dolaziti jer nema nista vise od fanova. Snimila sam sad kada je Karadjordje odneo stvari snimicu I kada ovaj mladi par odnese da bi fanovi mogli da odahnu. Poz

Објава коју дели BILJANA DRAGOJEVIC (@biljanadragojevic1967) дана

– Sinoć je bio Karađorđe i odneo stvari i igračke Magdalenine, ali nije odneo krevet i plakar nije hteo, rekao je da neće da se tu meša i neka oni (Aleksandra i David) to rešavaju kada izađu, no međutim kako su potekle javno priče ponižavajuće od strane Aleksandre kako će David spavati u njenom krevetu, ja sam našla mlad bračni par kome ću pokloniti te stvari, koji počinju život od nule, tako da David neće koristiti. A fanovi koji su to kupili na poklon i stalno prigovaraju, pa zar u svojoj kući treba da misli šta će neki tamo fan da napiše. E više neće do toga dolaziti, jer nema ništa više od fanova – napisala je, između ostalog, Biljana.