STANIJA POTREŠENA – PLAKALA CELU NOĆ! Nakon što je prenela OVU INFORMACIJU – potres iz SPOLJNOG SVETA! (VIDEO)

0
340

Pre nekoliko dana u “Zadrugu 2” se vratila Višnja Petrović koja je odmah prenela informaciju Staniji Dobrojević od njenog dečka, Vladimira Tomovića. Tomović je navodno poručio svojoj lepšoj polovini da pazi na svoje ponašanje prema muškarcima u Beloj kući i da se manje druži sa pojedinim zadrugarima.

Njih dve su ušle u sukob, koji su ove večeri odlučile da razreše, pa su izašle u dvorište luksuznog imanja kako bi porazgovarale.

– Meni je stalo do toga da ti ne misliš da sam ja tebi dala neke dezinformacije. Ja neću više o tome da pričam. Ti si moj stav o tome videla. Ja od tebe nisam očekivala da ćeš reći to, ali ok – rekla je Višnja.

– Nisam rekla, ali sam odreagovala. Ja sam se tu noć smorila, plakala sam. Nisi ti kriva, mene je potresao on. Da je poruka bila lepa ja sam mogla da blistam, da letim ovde, da budem srećna, da ti budem zahvalna. Ja sam se smorila, on me je smorio, on me poremetio i izmračio me. To nema veze sa tobom, to je mogao da bude bilo ko drugi. Hvala ti što si prenela, ja sam ispala katastrofa jer je bilo jače od mene. Ja sam ti se izvinila i rekla da ću ti to nadoknaditi. A onda dalje, ponizila si me kad si rekla: ” Ja te poštujem zato što si njegov izbor” – navela je Stanija.

– Nisam bila svesna odjeka svojih reči u tvojoj glavi. Meni je jasno da je tvoj ego izražen. To sam tek posle shvatila. Ali sam ti najiskrenije rekla. Ne mogu da verujem da si ti to na taj način shvatila. Ja sam tebe od tog trenutka počela da gledam na drugačiji način, jednostavno, tad si pobrala moje simpatije, videla sam tvoj karakter na drugačiji način – istakla je Višnja.