SRBIJA U ŠOKU: Prija će se poroditi za 4 meseca a bebi JE VEĆ KUPILA OVO!

0
4159

Aleksandra Prijović Živojinović tek je ušla u peti mesec trudnoće, a već brine o budućnosti svog deteta. Naime, pevačica je u dogovoru sa suprugom Filipom Živojinovićem odlučila da obezbedi sina prvenca i da mu kupe stan u Beogradu.

S obzirom na to da je folkerka za kratko vreme mukotrpnim radom zaradila novac za lagodan život, a dosta novca im je ostalo i od svadbe, ona je rešila da na vreme počne pametno da ulaže, pa će mali Aleksandar, kada početkom sledeće godine dođe na svet, već imati imovinu na svoje ime.

– Aleksandra se širi onoliko koliko ima i može. Upravo zbog tog svog stava ne voli da prihvata ničiju pomoć. Ponosna je i želi sama sve da rešava. Pošto je sada na trudničkom odsustvu, iza kojeg sledi i porodiljsko, posvetila se porodici. Poslednjih dana raspitivala se o prodaji stanova u elitnim delovima grada, gde planira da pazari nekretninu koju će prepisati na sina Aleksandra. Filip se odmah složio s tom idejom. Oboje su srećni što dolazi dete, a pošto im sada dobro ide, žele na vreme da ga obezbede – kaže za “Kurir” izvor blizak bračnom paru.

Živojinovići će se nakon koncerta Filipove pomajke Lepe Brene, zakazanog za 20. i 21. oktobar u Štark areni, posvetiti uređivanju dečjeg kutka u stanu na Voždovcu, u kojem sada žive, a koji je inače Prija sama kupila znatno pre udaje, kako bi svog prvenca dočekali kako dolikuje.

– U novembru će početi sa radovima. Zamišljeno je da sobu urede sa svim elementima i igračkama za Aleksandra, a pevačica će biti zadužena za sve, pošto želi da enterijer za bebu uredi po svom ukusu – završava izvor.

Podsetimo, mlada folk zvezda se povukla iz medija otkad je saznala da je trudna, pa se samo jednom oglasila tim povodom.

– Nemam nikakvih problema u trudnoći. Samo mi smetaju zagušljive prostorije, a i vala, da se odmorim. Sedam godina radim konstantno, sad bar mogu da se naspavam – rekla je Prija.