Spremna za MTV: Luna rasturila nastupom na Zadrugoviziji (VIDEO)

0
530

Iako je na prošloj Zadrugoviziji oduševila sve u studiju svojom pozitivnom energijom i harizmom, Luna Đogani je odlučila da iznenadi sve, ali ovoga puta potpuno drugačijim nastupom.

Ona je sa svojim najboljim prijateljem Savom Perovićem pripremala imitaciju uz pesmu Maje Berović i Bube Korelija – Pravo vreme, a niko nije očekivao da će se ovako dobro snaći i u ovoj ulozi.

Đoganijeva se pojavila u izazovnoj kombinaciji na sceni, te je uz dobro uigranu koreografiju zajedno sa Savom zapalila scenu.

Žiri je jedva dočekao da je ugleda u ovom izdanju, a nestrpljivo su čekali na red kako bi dali svoj komentar.

– Izgledali ste odlično. Luna ti se krećeš na bini odlično. Pevanje je bilo odlično, a i izabrali ste pravi hit – bio je komentar Marka Kona.

– Porodica Đogani je definitivno dobila naslednicu. Odlično si otpevala. Ako nešto treba tu sam – prokomentarisala je Sandra Afrika.

– Geni su odradili svoje, bilo bi glupo da se ne snalaziš na sceni. Ne bi bilo loše da se oprobaš na sceni. Imaš nesvakidašnju lepotu i harizmu – prokomentarisala je Milena Ćeranić.

– Spremna si za MTV. Tačno su izabrali šta će raditi u dva ipo minuta. Odlično Savo, Luna. Držite se – prokomentarisala je Viktorija.