Spekuliše se da se razvode zbog voditeljke! Jovana Joksimović se oglasila: Progovorila o Severini i Igoru!

0
750

Hrvatska pjevačica navodno je ostavila muža zbog poznate voditeljke, a paparaco ih je uslikao u Zagrebu kako uživaju u ljubavi… Ko tu koga laže i zbog čega? Vijest da se Severina i Igor Kojić razvode zbog voditeljke Jovane Joksimović odjeknula je kao bomba, a TV zvijezdi zbog ove informacije nimalo nije prijatno.

Naime, Dragan Kojić Keba navodno je pozvao na slavu Željka i Jovanu Joksimović, a kada je Sevka to čula, spakovala je kofere i pobjegla u Zagreb. Kako tvrde pojedini mediji, ona ne podnosi srpsku voditeljku jer je u jednoj od svojih emisija spomenula njenu majku.

Kada smo kontaktirali s Jovanom da prokomentariše ove tvrdnje, Joksimovićeva je s osmijehom rekla:

– Zaista se ne bih bavila tim glupostima niti ih komentarisala, razumite me – rekla je ona za „Alo!“

Priču o razvodu Severine i Igora dodatno je podgrijala činjenica da se hrvatska pop zvijezda nije pojavila na koncertu Dragana Kojića Kebe, gdje je trebalo da nastupi kao gost.

No, čini se da pjevačica zapravo želi da napravi dobar marketing sebi i svekru, koji će uskoro imati još jedan koncert. A da je zaista tako, svjedoče i paparaco fotografije koje su nastale u Zagrebu prije nekoliko dana, kada su Severina i Igor Kojić uslikani u šetnji u blizini pjevačicinog stana. Tako da, od razvoda, čini se, nema ništa, a Sevka još jednom želi da se samo o njoj piše. Odgovor na pitanje da li se zaista razvodi od Igora, pokušali smo da dobijemo od Severininog menadžera Tomice, koji nije odgovarao na naše pozive i poruke. Takođe, ni njen svekar, Dragan Kojić Keba, nije odgovarao na pozive.

S druge strane, da bi dodatno zaintrigirala javnost, Severina je objavila na svom Instagram profilu fotografiju nastalu na Zanzibaru i tako otkrila da su se ona i njen partner Igor Kojić vjenčali po treći put obredom afričkog vjenčanja, 2016. godine, na egzotičnom putovanju.

Sve u svemu, Severini očigledno nije bilo posvećeno dovoljno pažnje kada je imala p*rno-afere prije nekoliko mjeseci, pa je sada došlo vrijeme da se razvede po ko zna koji put…