ŠOK: Miljković priznao da se video sa Anabelom pre “Zadruge”, pa otkrio nepoznate detalje!

0
372

Luna Đogani i Marko Miljković već mesec dana uživaju u vezi, a sinoć su gostovali u emisiji Ognjena Amidžića, zajedno sa Sanjom Stanković i Jovanom Tomić Matorom, i Davidom Dragojevićem koji je bio u društvu svoje devojke Ane Korać.

Miljković je tokom emisije otkrio mnoštvo detalja vezanih za vezu sa Đoganijevom, a nakon što je otkrio da ga je Luna poljubila još u prošloj sezoni dok je još uvek bila u vezi sa Slobom Radanovićem, spomenuo je i njenu mamu Anabelu Atijas.

Veoma dobro poznajem Lunu. Upoznao sam je od glave do pete. Njen očuh je mlađi od mene pet godina – rekao je Marko, a potom se Đoganijeva nadovezala:

– Tako je. Mamim muž je mlađi od nje dvanaest godina, a Marko je od mene stariji dvanaest godina – dodala je Luna, koju je Marko ispravio, istakavši da je od nje stariji, ipak, trinaest godina.

– Ko razume shvatio je, ali Andrej pozdravljam te. Ja moram da priznam nešto. Prva stvar koja je mene zaintrigirala za Zadrugu 1 je Lunina mama, koja mi je u jednom kafiću gde smo se sreli pre Zadruge 1, rekla da je Luna potpisala ugovor. Anabela i ja smo se sreli pre nego što je Luna ušla. Tu me je zagolicala – nastavio je Miljković.