Šok! Kuju pakleni plan za ulazak u Zadrugu: Čabarkapa posjetio Mikija u Kupinovu!

0
700

Nakon što je Miki Đuričić izašao iz rijalitija “Zadruga 2”, dva dana nije bilo ni traga ni glasa. Na društvenim mrežama se na dan izlaska pojavila njegova slika iz Kupinova, a mediji su spekulisali da je izašao zbog zdravstvenih problema i da će se vratiti poslije nekoliko dana kada mu se stanje stabilizuje.

A danas – prava bomba. Na profilu Aleksandra Čabarkape, oca djeteta Aleksandre Subotić, koji je bio i u vezi sa njenom majkom Ljubom Pantović, a koji je u ratu sa njenim ocem Karađorđem Subotićem, osvanule su njihove zajedničke slike iz doma zadrugara u Kupinovu.

On je poručio da je došao da posjeti čoveka koji je “penicilin štakorske porodice Subotić”, a onda je govorio i o mogućem povratku Mikija u “Zadrugu 2”.

– Sa penicilinom štakorske porodice Subotić, kraljem šoua, čovjekom istine i poštenja. Nadamo se povratku na staro odredište da dokusuri lažne moraliste i kvazi mangupe. Don Miki, tatko Mirko, brat Kiki u porodičnom domu porodice Đuričić u Kupinovu – poručio je Čabarkapa ispod zajedničkih slika sa Mikijem, njegovim prijateljem i tatom Mirkom Đuričićem.