Sloba ISPROZIVAO Kiju, ona odlučila da NEĆE više da piše! (VIDEO)

0
298

Kristina Kija Kockar je danas gostovala u emisiji Premijera. Tom prilikom je ispričala ko ju je sve podržao u promociji prve knjige ”Moj potpis”, ali je najviše pažnje pažnje privukla je jedna posebna rečenica kada Kija kaže bivšem mužu:

– Slobodane, ako se tvoj ego hrani time što će pored tebe biti osoba koja je popularna, zašto mi to nisi rekao? Vidiš da je to najmanji problem za mene.

Kockareva tvrdi da su joj mnogi naglasili da je ovo najjači utisak iz njene knjige, ali i dodaje da će se zadržati na ovoj jednoj knjizi i da najverovatnije više neće pisati.

Pored toga zanimljivo je i da Kija radi na novim pesmama, i obećava da ima par iznenađenja za svoje fanove. Nakon što je voditeljka pitala Kristinu da li će ona pisati tekstove za svoje nove pesme Kockareva je iznenadila odgovorom:

– Ja ne znam da pišem rime. Ja sam napisala jednu pesmu, za koju me je Slobodan zezao non stop. Zove se ”Delo ovoga čoveka”, i izuzetno je glupa – kroz smeh govori Kija i dodaje – ali sam isto tako tvdila da će pesma jednog dana biti hit!

Između ostalog, Kockareva je prokomentarisala to što je njen bivši muž Sloba Radanović objavio na Instagramu prve stranice njene knjige:

– Moj bivši suprug se možda neće složiti sa nekim stvarima u knjizi. Koliko sam videla, on se oglasio na Instagramu. On je meni rekao da nije pročitao knjigu, već da je video slike, ali da će da je pročita. Niko knjigu nije pročitao sve dok nije izašla. Čak ni mama. Jednom prilikom sam rekla: “Da je bilo vremena, napisala bih još 1.000 stranica”. Fokusirala sam se na stvari koje su meni bitne. Bilo je milion detalja. Ono što bih ja mogla da napišem, stalo bi u 10 knjiga – izjavila je ona u “Premijeri”.

(Srbijadanas.com)