SLIKA SA DVA PIŠTOLJA: Aleks i Bilja UZELE 20.000 evra? Zbog Davida postala CRNA UDOVICA i poslala sarkastičnu poruku (FOTO)

0
1099

“Aleksandra Subotić i njena nesuđena svekrva Biljana Dragojević uzele su 20.000 evra od zagriženih fanova ‘Zadruge 2’, koji od njih zahtevaju da Davida Dragojevića rastave od Ane Korać”, glasi vest iz današnjeg “Informera” na koju je morala da odreaguje devojka iz Kaluđerice iako odbija da daje izjave za medije. Ona se oglasila na Instagramu i sarkastično poručila da priče koje je rekla pevačica Vesna Rivas – nisu istinite.

Želeći da pokaže u kakvom je raspoloženju Aleks je na Instagram stori prvo postavila fotografiju devojke sa dva pištolja – Skarlet Johanson u filmu “Osvetnici” u ulozi Crne udovice.

Poruka Aleksandre Subotić na Instagramu

A potom se i direktno osvrnula na reči Rivasove da “su im ostrašćeni fanovi nedavno poslali čak 20.000 evra i da među njima ima onih koje zanima šta će sada biti s tim parama i koji sada pritiskaju Biljanu i nju koje upravo zato uporno pljuju Anu Korać i trude se da Davida vrate Aleks”.

– Hvala vam moji dragi fanovi – sarkastično je započela Subotićeva i dodala:

Poruka Aleksandre Subotić na Instagramu

– Ako može ta gospođa što hoće da mi da 20.000 evra da se javi u DM. Hahahaha – ironična je bila Aleksandra.