S*KSAJU SE U PRLJAVŠTINI: Fuj! Posle OVOGA će vam se ŽIVOT SMUČITI, Ana i Luna su ŠTROKAVUŠE! (FOTO)

0
787

Mentor bele kuće Goca Džehverović ne može više da trpi prljavštinu u Zadruzi, a ne zna kako učesnike da prizove pameti.

zadruga

Foto: Youtube printscreen Zadruga

– Oni ni srama ni stida nemaju. Njih ništa ne zanima, pasivni su, svi zamišljaju da su zvezde. Tuš-kabina je posebna priča! Neni Zola kaže: ’Pa mi vodimo ljubav!’ Ma koje, bre, vođenje ljubavi, treba da ih je sramota sve redom! Na kamerama se ne vidi ni deo te prljavrštine, to, bre, sve smrdi! Ma užas!

Pločice prljave, smeće svuda, a oni se tu seksaju. Kako ih nije sramota! To su sve ološi! Svuda je prljavo, niko ništa ne čisti, a oni bez problema, kako Zola kaže, vode ljubav! Ma to nije vođenje ljubavi, to je seksanje u prljavštini.

Ta Luna i Marko seksaju se svaki dan! Pa uzmi operi, očisti, a ne da budeš toliko štrokava, a još si žensko. Ja ne mogu da verujem da oni nisu sposobni da srede za sobom, kažu nismo sluge da ribamo iza drugih. Tako niko ne čisti i ko zna kakve boleštine mogu da dobiju. Ja ne verujem da je kod Ane Korać i Lune čistije u kući kada za sobom ne peru ništa, a one se najviše seksaju u toj tuš-kabini.

Obe su prave štrokavuše. Karađorđe je najčistiji od svih njih, on je izdresiran u zatvoru. Morao bi da im svima podvikne, ali on je čovek fin, ne može to. Zorica počisti, ponekad i Ljuba, ali devojke su jezive – ogorčena je Goca.