SARADNJA KOJA ĆE DIĆI PRAŠINU! Zoran Marjanović sprema pesmu za pulena Jelene Karleuše!

0
437

Takmičar ovogodišnje sezone “Zvezda Granda” Martin Ajdarević (25), čiji je mentor Jelena Karleuša, uveliko priprema nove pesme sa, ni manje ni više, nego Zoranom Marjanovićem, jedinim optuženim za ubistvo svoje supruge Jelene.

Naime, njih dvojica su kumovi, a upravo je to jedan od razloga zbog kojih je Marjanović rešio da napiše pesmu za mladog pevača. Budući da se Martin u ovom takmičenju već izdvojio kao jedan od favorita, te da su članovi žirija “Zvezda Granda” oduševljeni Ajdarevićem, čini se da će saradnja sa kumom dodatno podići njegovu popularnost.

Zoran Marjanović

Prema saznanjima, Zoran Marjanović je krstio Martina, ali i njegove roditelje, a pre nekoliko godina napisao mu je muziku za tekst koji je radila Marina Tucaković, a pesma je izašla pod nazivom “Znaš li”. Sada zajdeno u studiju rade na novim numerama, ali mu suprug ubijene pevačice Jelene pomaže i oko pesama s kojima se ovaj takmiči na sceni “Granda”.

– Radim sa Martinom svakodnevno jer on pored velikog talenta, koji je neosporan, poseduje i strašnu volju i upornost. Kada je rešio da se bavi pevanjem, vežbali smo na tehnici, dikciji, izrazu, na različitim muzičkim stilovima… Bio je u stanju da četiri sata uvežbava samo jedan triler, ili melodijske deonice koje bih mu zadavao – ispričao je za “Alo” Zoran koji objašnjava kako je nastala pesma “Znaš li”.

– Kada je Martin pevački sazreo, Marina je napisala tekst na moju kompoziciju i aranžman i ja sam mu je dao. Mogu vam sa sigurnošću reći da je pred njim velika karijera i da je on zasigurno zaslužuje, a to i nagoveštava i svojim pevačkim kvalitetom – kaže Marjanović.