SAMO ZA PRAVE ŠVALERE: Evo kako najlakše zavesti djevojku

0
4609

Žene vole muškarce koji imaju svoj ego pod kontrolom. Zato nemojte dvojiti oko humora na svoj račun jer će vas to prikazati u dobrom svjetlu.
Kako je osvojiti? Kako može postati samo moja?

Pitanja su to na koja su muškarci barem jednom u životu tražili odgovor. Postoji li zaista neki trik za uspjeh? Odgovor na to pitanje donosi portal TOI koji piše kako je za osvojiti ženu dovoljno sasvim malo.

Ako je uspijete nasmijati, to je jedan od najuspješnijih načina da osvojite ženu. One vole vesele i duhovite muškarce. Ako vam se to pak ne čini tako jednostavnim, možda će vam ovi savjeti u tome pomoći.

Žene vole muškarce koji imaju svoj ego pod kontrolom. Zato se nemojte dvojiti oko humora na svoj račun jer će vas to prikazati u dobrom svjetlu. Naravno, nemojte pretjerivati jer je tanka linija između takvog humora i nedostatka samopouzdanja. Budite originalni. Izbjegavajte “recitirati” rečenice svojih omiljenih komičara.

Iako vam može proći da ona za njih nije čula, s vremenom postoji opasnost da budete “otkriveni”. Budite svoji i originalni. Ako ne znate kako to učiniti, pokušajte s onim što gotovo uvijek pali ako je dobra šala u pitanju: “Kolega s posla mi je jučer ispričao odličan vic. Ide ovako…..” Na taj ste se način ogradili od toga da “prodajete tuđe fore pod svoje”, a njen osmijeh ili nedostatak istog odmah vam može otkriti imate li isti smisao za humor.