SADA SE OGLASIO I ON: David sa rođenim bratom NE PRIČA ZBOG ALEKSANDRE, a evo šta Dejan kaže o njegovom odnosu sa Anom Korać

0
1119

David Dragojević i Aleksandra Subotić privukli su veliku pažnju učešćem u rijaliti programu “Zadruga”. Mnogi su komentarisali da Aleksandra guši Davida svojim ponašanjem, što je i on sam priznao. Nakon Aleksandrine diskvalifikacije zbog napada na Minu Vrbaški, David se potpuno promenio i svima deluje kao da mu je mnogo lakše a u tome mu mnogo pomaže Ana Korać.

Autor: TvPink Printscreen

Naime, od dočeka pravoslavne Nove godine, Ana i David su postali veoma bliski, pali su i poljupci, na sinoćnoj žurki su razmenjivali nežnosti, a zatim zajedno spavali. Danas je David rekao Ani da mu veoma prija, te da ga nije briga ako ga napolju osuđuju zbog trenutnog ponašanja.

Davidova majka je za portal Pink.rs priznala da se njen sin promenio i da je očigledno da mu Ana prija. Mi smo pokušali da stupimo u kontakt sa Davidom rođenim bratom Dejanom, kako bi nam i on prokomentarisao sve što se događa:

Ne dajem nikakve komentare za novine, hvala na pozivu – rekao nam je kratko Dejan.

Podsetimo, Dejan i David nisu već neko vreme u dobrim odnosima, a na dočeku pravoslavne Nove godine, Jelena Krunić je rekla Dragojeviću da je Aleksandra kriva za to što on ne priča sa bratom.