ŠABANOV VANBRAČNI SIN TEŠKO BOLESTAN, MORA DA SE VRATI U BOLNICU! Evo na koji način prikuplja novac za lečenje! (FOTO)

0
958

Legendarni pevač narodne muzike, Šaban Šaulić, sahranjen je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. Pevača su ispratili njegovi najuži članovi porodice, mnogobrojni prijatelji i obožavaoci. Na Novom groblju se pojavio i Šabanov vanbračni sin Robert Šaulić, koji se nikada ranije nije pojavljivao u javnosti zbog čega je skrenuo veliku pažnju javnosti na sebe.

Za života, prema rečima Šaulićevog bubnjara Saše Imetovića Bate, Šaban je davao 500 evra mesečno svom vanbračnom sinu. Robert živi u Zrenjaninu zajedno sa jednom babom, o kojoj bubnjar legendarnog pevača ne zna ništa.

Prema nezvaničnim informacijama, Šabanov sin Robert, ima velikih zdravstvenih problema i teško je bolestan. Njegove komšije navode kako je poslednjih meseci više bio u bolničkom krevetu, nego što je vreme provodio kod kuće.

Takođe, prema navodima, Robertovo zdravlje se malo poboljšalo nakon bolničkog lečenja, ali vanbračni sin Šabana Šaulića kroz dve do tri nedelje ponovo bi trebalo da se vrati u bolnicu, jer mu se stanje pogoršava.

Kako navode bliski ljudi, Robert Šaulić nema dovoljno novca za adekvatnu ishranu i lekove. Takođe, komšije hvale Roberta govoreći kako je veoma vredan čovek, zbog čega ljudi iz Šaulićevog komšiluka već duže vreme skupljaju novac kako bi mu obezbedili lagodniji život.

Tekst sa Fejsa