PRVI PUT PROGOVORILA: Karleuša otkrila detalje o bolesti svoje mame, SVE VREME je bila uz nju

0
345

Majka Jelene Karleuše, radijska voditeljka Divna Karleuša preminula je 3. marta u svom stanu u Beogradu, nakon što se tri godine borila sa opakom bolešću. Jelena nikada nije mnogo govorila o majčinoj bolesti, a poslednji put kada se oglašavala u medijima, pre skandala u kojem se našla početkom ove godine, govorila je o tome koliko je vezana za svoju mamu.

– Divna je bila ta koja je usadila u meni da je žena ta koja mora da bude jako samostalna i da se puno bori, da je niko ne drži u šaci. To je možda i najbolji savet svim ženama, u braku, ljubavi i odnosima – rekla je Karleuša tada i dodala:

– Ona je neko ko je pravi primer kako neko treba da bude vetar u leđa svom “čudnom detetu”. Ja nisam bila obična devojčica i u školi sam bila drugačija. U vreme kada sam počela da pevam, usred inflacije, koja je bila prejaka, sećam se da je pozajmila za moj prvi album, bez pitanja kako ćemo to da platimo. Ona mi je verovala slepo, a ja sam imala 15 godina. Ja sam nju ubedila da ću da uspem i da ću sve to vratiti i nije pogrešila. Šta god da sam radila, ona mi je utuvila u glavu da sam najbolja i najlepša. Ja bih volela da svaki mladi pevač ima roditelje koji će tako da veruju u svoje dete.

Jelena je tada prvi put pričala i o Divninoj bolesti i nadala se da će njena majka pregurati težak period.

– Manje više se zna, Divna je duži niz godina bolesna, a mi se veoma dobro borimo sa tim i držimo sve pod kontrolom. Ja sam ćerka jedinica, meni je majka centar sveta, rekla sam da je to nešto što je moj životni cilj – da njoj bude dobro – izjavila je Jelena u emisiji “Glamur”.