PROŠAO JE PORED MENE, POČELA SAM DA… Luna progovorila o susretu sa Slobom i njegovom devojkom, pa otkrila ŠTA MISLI O NJOJ! (VIDEO)

0
428

Luna Đogani je u prvoj sezoni rijaliti programa “Zadruga” uplovila u ljubavnu romansu sa Pinkovom zvezdom Slobodanom Radanovićem koji je tada bio oženjen. Luna i Sloba su okusili “zabranjenu ljubav” koja nije dugo potrajala, a nanela je oboma veliku bol.

Autor: Pink.rs

Đoganijeva je dugo patila i doživljavala psihičke padove zbog Slobe, ali je uspela da ga preboli uz Marka Miljkovića sa kojim je već sedam meseci u vezi. Radanović je, kao i Luna, našao svoju srodnu dušu koju krije kao zmija noge.

Iako mnogi nisu imali priliku da vide kako izgleda Slobina devojka, Luna i Marko su sasvim slučajno “naleteli” na ovaj ljubavni par u bioskopu. Đoganijeva je za portal Pink.rs otkrila kako se osećala kada je ugledala bivšeg dečka sa novom devojkom, ali i kako joj izgleda Radanovićeva nežnija polovina.

Autor: Pink.rs

Meni je taj susret toliko bio smešan. Slatko sam se nasmejala. To je bila takva slučajnost da se sretnemo. Taj film se već prikazivao mesecima, ovo je bila poslednja projekcija i bilo je kasno. Izašli smo Marko i ja i jedan prijatelj da gledamo film. Sala je bila prazna i ja sam skontala posle nekog vremena da je on tu sa devojkom. On je silazio niz stepenice, ona ga je pozvala i on se okrenuo, ja sam ga videla, prošao je pored mene. Ja sam bila u šoku, počela sam da se smejem. Nismo se pozdravili, niti je to bilo normalno, kao neka scena iz filma. Prava španska serija. Videla sam i njegovu devojku, nisam je sad nešto zagledala, ali devojka je veoma lepa – odgovorila je Luna.

Autor: Pink.rs/M.Popović

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.