Prijovićka, Ana Sević, Đani, Goga… Kaća Grujić okupila gomilu kolega na promociji albuma, žurka trajala sve do jutra! (FOTO)

0
3215

Katarina Grujić sinoć je napravila spektakularnu promociju albuma, ujedno i proslavu rođendana, i okupila više od 150 kolega

Katarina Grujić održala je sinoć u jednom beogradskom restoranu promociju novog albuma i okupila gotovo sve kolege sa estrade, a ujedno je proslavila i svoj 26. rođendan.

Nakon oficijelnog dela promocije albuma prvenca pod nazivom “Nisam kao druge”, kao i singla “Jača doza mene”, usledila je luda žurka kojoj je prisustvovalo više od 150 ljudi. Žurka je trajala punih dvanaest sati, pa je najluđi provod završen tek u jutarnjim časovima.

Kaća se u ovoj večeri koju su mnogi okarakterisali kao neviđeni spektakl kakav je napravio malo ko sa estrade, presvukla čak tri puta, a za stajling u kojem je blisatala zadužen je bio Huso Čobić.

Među zvanicama našle su se gotovo sve Kaćine kolege, a najveću pažnju privukla je Aleksandra Prijović koja je došla u pratnji svog verenika Filipa Živojinovića. Tu su bili i: Žika Jakšić, Boban Rajović sa suprugom, Ljupka Stević, Goga Sekulić, Biljana Sečivanović, Đani, Marinko Rokvić, Nemanja Stevanović, Aleksandra Bursać, Ana Sević, Milena Ćeranić i Ćemo, Aleksandra Mladenović, Aleksandra Stojković Džidža, Dragi Domić i drugi.