PREVARILI SU ČITAVU JAVNOST David i Subotićka su sve ISPLANIRALI pred ulazak u Zadrugu! Ljuba ih izdala, krišom je slušala njihov razgovor!

0
507

Majka Aleksandre Subotić, Ljuba Pantović zaprepastila je sve u “Zadruzi” kada je priznala da je čula razgovor između njene ćerke Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića.

– Pošto danas, kad smo legli da se odmaramo, Mića i Stanija su pričali o vama i taj razgovor se čuo u sobi. Ti si naišla, Ana se nasmejala, da biste u jednom momentu vas dvoje izgovorili: ,,Nemoj ja da progovorim”, a ti si rekla: ,,A, nemoj da ja progovorim, bolje ti je”. Meni i dalje nije jasno, koliko se pokrivate u lažima? Druga stvar, rekla si mu: ,,Zamolila bih te više da me ne komentarišeš van programa”. Dokle mislite da sve za*ebavate? – pitala je Ljuba.

– Ja sam ušla danas u sobu, nisi rekla ono što je tačno. On je meni prebacio da ja idem na neke konsultacije, ja sam mu rekla da on mnogo dobro zna gde ja idem. David i ja smo dve osobe koje su zajedno bile i kad smo potpisivali ugovor. On zna neke stvari, on mi je rekao da ide na konsultacije. Rekla sam mu da ga bude sram. Rekla sam mu da ne želim da pričam sa njim mimo programa, zašto da se svađamo dok ljudi spavaju? Kad sam ušla u sobu, on je počeo da me pod*ebava, ja sam mu rekla da je to smećarski. Priča je bila o ugovoru i između nas – tvrdila je Aleksandra.

– Sad je Ana žrtva i ovo je sve dogovor! Šta vam je, ljudi? – pitala je Zorica, a ceo razgovor možete poslušati u videu: