POZNAJEM JE PREKO 10 GODINA, BILA JE VOĐA NAVIJAČA! Poznati pevač otkrio prošlost Dee Đurđević!

0
653

Voditeljka Dea Đurović koja je 7. februara doživela tešku saobraćajnu nesreću na Dedinju u kojoj je umalo ostala bez ruke oporavlja se na intenzivnoj nezi na VMA, a iz bolničke postelje je uputila poruku svima koji su joj pružili podršku.

Poznati pevač otkrio prošlost Dee Đurđević!

Nada se da će biti dobro.

Dea ĐurđeviĆ

Dea ĐurđeviĆ, Foto: Screenshoot Instagram

Voditeljka Dea Đurović koja je 7. februara doživela tešku saobraćajnu nesreću na Dedinju u kojoj je umalo ostala bez ruke oporavlja se na intenzivnoj nezi na VMA, a iz bolničke postelje je uputila poruku svima koji su joj pružili podršku. 

– Radio sam u farmaceutskoj kompaniji sa Deinom majkom, pa sam tako i nju upoznao. Ona je bila dete, a i ja sam bio dosta mlađi. To je bilo davne 2007.godine. Dea je dolazila u emisije kada sam se takmičio u „Zvezdama granda“, bila je vođa mlađih navijača. Nismo se družili, kasnije sam video da radio kao voditeljka na TV Pink, čak sam nekoliko puta i gostovao. Kad god smo se videli, lepo smo se pozdravili – rekao je pevač i nastavio:

Nemanja Stevanović
Nemanja Stevanović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

– Čuo sam površnu vest na radiju i nisam obratio pažnju. Tek kada sam došao kući, supruga mi je rekla šta se desilo. Iskreno, bio sam zaprepašćen, nisam verovao šta se dogodilo. Zvao sam njenu majku na broj telefona koji imam ali nisam je dobio jer taj broj nije više u funkciji. Hteo sam da pitam da li nešto treba ali nisam uspeo. Putem društvenih mreža sam pružio podršku. Nadam se da će sve biti u redu – rekao je Nemanja