POSTAVIO JOJ OZBILJNE USLOVE: Evo KAKO IZGLEDA NOVI Aleksandrin dečko! Opasan momak od 40 godina!

0
597

Aleksandra Subotić je po povratku u rijaliti nagovestila da je napolju čeka novi dečko i da je bivši verenik David Dragojević više ne zanima. Kako piše “Vip” magazin, radi se o četrdesetogodišnjem Novosađaninu V.A., sa kojim je Aleks uplovila u vezu samo dve nedelje nakon što ju je David prevario pred kamerama rijalitija.

Kako kaže izvor ovog lista, reč je o opasnom momku kojeg je Subotićeva godinama poznaje i samo je bilo pitanje vremena kada će završiti zajedno.

– Aleksandra i njen novi dečko su se upoznali pre nekoliko godina dok je on organizovao obezbeđenje u beogradskim i novosadskim klubovima. Ona je tada izlazila svako veče i brzo su počeli da simpatišu jedno drugo. Ništa ozbiljnije se u tom periodu među njima nije desilo, budući da je tada bila očigledna razlika u godinama, ali je oduvek postojala hemija među njima. Povremeno su se dopisivali na društvenim mrežama, ali je to prestalo kada je ona započela vezu sa Davidom – priča izvor i dodaje da Aleks i njen novi dečko nisu bili u kontaktu, sve dok je Dragojević nije javno prevario.

– V.A. je nekoliko puta pisao Aleksandri dok je bila sa Davidom, ali ona nije odgovarala na poruke. Nisu se čuli tri godine, sve dok mu malo nakon što ju je David prevario nije lajkovala fotke na Instagramu. On je to shvatio kao zeleno svetlo, poslao joj je poruku i posle nekoliko dana dopisivanja našli su se na ručku – kaže izvor i dodaje:

– Budući da se Aleksandra preselila u Novi Sad i da žive blizu jedno drugog, po ceo dan su provodili zajedno, a on joj je bio podrška kad joj je bilo najteže. Na kraju su shvatili da su jedno za drugo i rešili su da započnu vezu – kaže izvor i dodaje da je Subotićeva izabrala jednog od najopasnijih momaka u Novom Sadu.

– U Novom Sadu se svi znaju, a V.A. važi za jednog od najžešćih momaka. On se po apsolutno svemu razlikuje od Davida. Visok je, krupan, mišićav i Davida može u zubima da nosi. Oduvek se kretao među opasnim društvom, vozio besne automobile i bio u društvu najboljih riba. Iako ima 40 godina nikada se nije ženio i živi život kao na traci. Bavi se mutnim poslovima, radio je u Beogradu kao šef obezbeđenja i godinama je imao biznis u inostranstvu. Niko nikada nije pitao čime se tačno bavi, ali to sigurno nije nešto legalno, s obzirom na to koliko ima stanova i automobila – priča izvor “Vip” magazina i ističe da je Aleksandri novi dečko postavio nekoliko uslova.

View this post on Instagram

Zivot je napolju budi nam,lep nasmjan volimo teeeee💪❤

A post shared by David Dragojevic fp (@_david_dragojevic_king) on

– Kada su započeli vezu, Aleksandra je objasnila da joj treba prostora i da sa njom mora polako posle svega što joj je bivši verenik uradio i javno je prevario sa Anom Korać. On se sa tim složio, ali joj je postavio nekoliko uslova kada mu je saopštila da će ući u “Zadrugu”. Zabranio joj je da preterano komunicira sa bivšim i da ulazi u svađe, kao i da ostaje sama sa Davidom. Njena ideja da se vrati unutra mu se nikako nije dopala, ali je na kraju popustio u strahu da je ne izgubi. Obećao joj je da će je štititi i da će kada izađe živeti kao princeza, samo ako ostane dosledna i ne vrati se Dragojeviću. Kako se čini, Aleksandra se dobro drži i svesna je da je V.A. odlična prilika i čovek koji može mnogo da joj pomogne – zaključuje izvor.