POSLIJE DRUGOG KRUGA PROGLAŠENA JE FAVORITOM: A sada je izbačena iz ‘Zvezda Granda’

0
3972

Dosad emitovana dva kruga ovogodišnjih “Zvezda Granda” obilježile su dvije takmičarke kojima se već prognoziralo finale, a možda čak i pobjeda.

tijana

Jedna od njih je svakako Tijana Kadović, koja je podigla nezapamćenu medijsku pompu zbog kampera kojim dolazi na snimanje, a druga je Melani Durmić, zbog čije su interpretacije tradicionalne romske pjesme mnogi pustili suzu, a članovi žirija su se složili da je to najbolji nastup jedne kandidatkinje u ovoj sezoni.

mel

Ipak, u trećem krugu, koji će tek biti emitovan na malim ekranima, nije doneo ni približno tako dobre pohvale za Durmićevu.

Ona sama je o tome obavijestila pratioce na društvenim mrežama.

– Dragi moji, juče je bilo snimanje trećeg kruga. Želim da vas obavijestim da nisam prošla dalje u sljedeći krug takmičenja “Zvezde Granda”. Hvala svima na podršci koju sam primala od svih vas. Ljubim vas sve – napisala je ona i izazvala nevjericu među pratiocima koji su joj ostavili pregršt komentara poput “Nemoguće”, “Mora da se šališ”, “Nepravda”…

Više detalja o svemu ovome biće poznato po emitovanju emisije, a u nastavku možete pogledati njen nastup koji joj je obezbijedio status favorita.