POSLEDNJI POZDRAV ZA GRUA, ZA LJUBAV, BRATA, OCA, SINA Potresni momenti s komemoracije: Cela sala podigla RUKU U PESNICU, poslata NIKAD SNAŽNIJA PORUKA (FOTO) (VIDEO)

0
499

Potresni momenti sa komemoracije.

Poznati reper Dalibor Andonov Gru život je izgubio u nesreći dok je vozio kajt na Dunavu blizu Zemuna. Mnogobrojni prijatelji, saradnici i poštovaoci Gruovog lika i dela danas su se okupili u Domu omladine kako bi odali počast ovom vrsnom umetniku.

Potresan govor na komemoraciji održao je i Marko Luis, sin legendarnog Ljubiše Stojanovića Luisa i Gruov veliki prijatelj.

Tek kada smo se upoznali, na košarci sam ga upoznao stvarno kakav je. To je čovek – gigant” Neverovatne energije čovek. Kad god ulazi u prostoriju i da ga ne vidiš, osetiš ga i okreneš se ka njemu. Njegova poruka i filozofija će živeti večno

Za kraj potresnog govora Marko je zamolio sve one koji su voleli Grua da podignu stisnutu pesnicu i time još jednom odaju počast nastradalom reperu.

Ja bih da podignemo, kako se to radi u hip hopu, pesnicu za ljubav, za Grua – rekao je Luis, a onda je cela sala podigla stisnutu pesnicu i time se poslednji put pozdravila sa Gruom na njegov način.

Deo potresnog govora Marka Luisa možete pogledati u snimku koji sledi.