POSLE BORBE ZA ŽIVOT PRVI PUT SE OGLASILA VODITELJKA PINKA: Sandra Denda poslala poruku koja će vam naterati suze na oči!

0
3052

Sandra Denda, novinarka i producentkinja emisije „Kuća od srca“, koja je teško povređena u saobraćajnoj nesreći u okolini Kovina avgusta ove godine, konačno se oporavlja i prvi put se oglasila posle nesreće.

“Dragi moji, malo je reći hvala za svaku reč podrške koju ste uputili meni i mojoj porodici, sem beskrajno hvala, sve je suvišno. Volim vas”, napisala je povređena novinarka posle borbe za život koja je trajala nepuna dva meseca.

Kako Kurir saznaje iz izvora bliskog porodici, Denda se oporavlja i trenutno prima terapije koje znatno utiču na njeno bolje stanje.

Sandra, je 26. avgusta išla da obiđe kuću koju su gradili jednoj porodici, i nalazila se u automobilu „opel“, kojim je upravljala Dragana J., kada je vozilo upalo u kanal dubok tri metra i prevrnulo se.

Novinarka i Dragana J. su tom prilikom povređene, dok je mladić koji je bio s njima u kolima, a čijoj su porodici gradili kuću, prošao bez ikakvih povreda.

– Sandra se sa koleginicom i mladićem vozila poljskim putem. „Opel“, u kome je Sandra sedela na zadnjem sedištu, iz još uvek neutvrđenih razloga, izgubio je kontrolu i upao u kanal dubok tri metra, gde se i prevrnuo na krov – kaže izvor Kurira.

Ekipe Hitne pomoći koje su došle zatekle su novinarku sa teškim povredama glave i bez svesti.

– Zbog položaja automobila nije bilo moguće doći do nje, pa su morali da dođu iz komunalnih službi, da podignu i izvuku auto, kako bi je izvadili. Ženi je automobil prikleštio glavu, a prizor na mestu nesreće bio je jeziv – kaže sagovornik i dodaje da je žena s teškim povredama, opasnim po život, prevezena u beogradski Urgentni centar.

Sandra Denda je jedno vreme bila u veštačkoj komi na odeljenju intenzivne nege kako bi se brže oporavila. Ona je, prema nezvaničnim informacijama, doživela lakši potres mozga, slomljena joj je kost u blizini kuka, polomljena su dva rebra, kao i kosti lica.