Pojavio se do sada neviđeni snimak Jelene Marjanović: Prijatelji zanemeli, suza suzu stiže (VIDEO)

0
9121

Jeca je bila odlučila da se posle nekoliko godina vrati muzičkoj karijeri, pa je želela i svoje telo da vrati u nekadašnju formu i liniju dovede do savršenstva.

Jelena Marjanović pre nego što je svirepo ubijena, ozbiljno se posvetila treningu, što pokazuje privatni snimak iz teretane, koji se juče pojavio.

Naime, Jeca je odlučila da se posle nekoliko godina vrati muzičkoj karijeri, pa je želela i svoje telo da vrati u nekadašnju formu i liniju dovede do savršenstva.

Pored svakodnevnog trčanja na nasipu, kako tvrdi njen suprug, Jelena je išla i u teretanu. Na video snimku se vidi kako je pevačica u izuzetnoj kondiciji, kako skače i udara u boksersku vreću.

I sama je pred tragediju isticala da je posvećena treninzima i da se odrekla slatkiša, zarad dobrog izgleda.

Jelena Marjanović nestala je 2. aprila 2016. godine. Sutradan, njeno telo nađeno je u kanalu. Od tada, pa do danas, u javnosti su se pojavljivale različite spekulacije o tome ko bi mogao biti ubica pevačice.

Zoran Marjanović uhapšen je 15. septembra zbog sumnje da je ubio suprugu Jelenu, pa njeno telo bacio u kanal u Borči. Na teret mu se stavlja teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna do 40 godina robije.

Pogledajte video kako je Jeca trenirala: