POJAVILO SE PISMO KOJE DOKAZUJE SARINU I JANJUŠEVU AFERU: Od tvog DODIRA POLUDIM! (FOTO)

0
2921

Pevačica nije bila toliko mirna dok je Vojke bio napolju.

Sara Reljić i Vladan Vojnović Vojke jedni su od prvih koji su priznali da su se zaljubili u “Zadruzi”, pa su svi navijali za njihovu ljubav, naročito zato tšo je oni nisu nametali.

Ipak, Vojke je napustio najgledaniji rijaliti u regionu među prvima, a Sara je od tada pričala da će ga čekati i da niko drugi neće moći da je osvoji unutra.

I tako i jeste delovalo sve dok lepa pevačica nije snimljena kako u mraku priča sa Markom Janjuševićem Janjušom dok se povremeno čuju i zvuci koji liče na poljupce.

Kada su saznali za taj snimak i košarkaš i pevačica su porekli da je došlo do poljupca, ali su ipak nešto uspeli da sakriju – sve do sada.

Naime, portal Pink.rs došao je u posed pisma koje je Sara napisala Janjušu, a koje otkriva koliko su njih dvoje zapravo bliski.

– Ne mogu da ti opišem koliko mi znači što te imam ovde. Stvarno bih nekad želela da te zagrlim (onako normalno) i da tako budemo na krevetu zagrljeni po ceo dan. Pored toga i od tvog dodira poludim (ne znam da li zbog toga što nisam dugo… ili je neka hemija u pitanju). Jedva čekam da izađemo odavde. Hvala ti što si uz mene i što me braniš – napisala je Reljićeva i na kraju nacrtala srce.

Na osnovu ovoga može se zaključiti da ni Sari, kao ni Luni Đogani, izgleda nije bitno to što je Janjuš već četiri godine u braku.