POJAVILA SE MACINA I MILANOVA PREPISKA! Diskrecija: Austrijanac mi za četiri sata dao 2.000 EVRA! (FOTO)

0
14960

Isplivala prepiska između Milana Miloševića i Senade Nurkić iz perioda kad su bili u dobrim odnosima.

Rat Mace Diskrecije i novinara Milana Miloševića u rijalitiju “Zadruga” iz dana u dan postaje sve žešći, i njih dvoje jedno o drugom otkrivaju sve više informacija. Nakon poslednje rasprave, Milan je izjavio da je macina tarifa 50 evra, kao i da je ona imala seks sa rođakom čiju je bebu abortirala.

Međutim, ono što nijedno od njih nije otkrilo je da su nekada bili u, više nego, dobrim odnosima, te su razmenjivali i poruke. Pink.rs je došao u posed prepiske koju su pre izvesnog vremena vodili Maca i Milan, a u kojoj je otkriveno čime se čuvena Senada Nurkić bavi, kao i po kojoj ceni. Prepisku vam prenosimo u celosti:

Jedno vreme Maci nije išao posao, pa se požalila Milanu, ali je otkrila da svoje usluge naplaćuje 500 evra, ubrzo nakon toga, došao je bolji period.

Užas, sutra imam tri lika, moram kod sebe primati. Jbg, nemam kad po hotelima. Komšije će da polude – poverila se Maca Milanu, nakon toga, naišao je još bolji period.

Upecala sam Austrijanca. Boli glava, mnogo je bogat. Za četiri sata dao mi je 2000 evra i častio šampanjcem i večerom – napisala je Maca.

Da li će Milan i ovo izneti u javnost ili će prećutati, vreme će pokazati. A u porukama ipak nije navedeno šta Maca radi klijenitma, tako da je niko ne može optužiti za prostituciju.