POJAČANJE: Beskrajno oduševljenje u domu Jelene Karleuše i Duška Tošića – porodica van sebe, RADOST

0
9197

Poznato je da pevačica voli kućne ljubimce, posebno pse i mačke, i da često posećuje azile i nosi im novčanu pomoć u vidu hrane.

Do sada je kroz njen dom prošlo dosta pasa lutalica, kojima je njena porodica pružila utočište. Tome su se najviše radovale ćerke Atina i Nika, koje su kao i njihova mama, oduševljene životinjama, a i muž Duško Tošić je veoma brzo zavoleo Smrdu.

?

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) дана

Jelenin dom je pre godinu dana oplemenio novi član porodice. U pitanju je nemački pomeranski patuljasti špic, poznatiji kao bu (boo). Mnoge je začudilo što mu je Diva dala tako neobičan nadimak.

– Moj mali kucko Vi ne znate kako on mene voli. To je prava, čista, bezuslovna ljubav. Pas koji ima zaljubljen pogled. Smrda moj – napisala je Jelena pored fotografije s psom, a zatim objavila sliku sa mužem. Ovi izlivi emocija su apsolutno nesvojstveni JK, koja voli da drži do svog čeličnog stava, pa su mnogi pratioci u svojim komentarima ponavljali “konačno…”

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) дана

Njeni fanovi su takođe oduševljeni, pa su prokomentarisali da je pas presladak, a ni su izostale ni pohvale na račun pevačicinog izgleda i stajlinga, koji je kao i obično bio fenomenalan.

(Srbijadanas.com)