PLESAČICE, GLAMUROZNA SCENA I KOSTIMI Luna Đogani zakazala nastupe za septembar i spremila pravi bum, pogledajte kako će sve izgledati!

0
218

O muzičkoj karijeri Lune Đogani se priča na sve strane iako mlada rijaliti zvezda još uvek nije izbacila nijednu pesmu.

Luna Đogani, Marko Miljković

Podsetimo, dosad su do javnosti dospeli tekstovi dve nove numere, kao i imena saradnika koje je pobednica “Zadruge 2” odabrala za svoj muzički prvenac.

Sada izvor blizak Đoganijevoj otkriva da je ona već zakazala prve nastupe, tako da je počela sitno broji do prvog susreta sa publikom.

– Luna planira da se ozbiljno posveti muzici. Već je ugovorila i nekoliko nastupa od septembra. Kako bi bila savršena u spotovima, ali i na svirkama, promeniće lični opis. Ova transformacija nije jeftina, istanjiće joj džepove za 9.000 evra – ispričao je izvor za Informer, dok je za isti dnevni list sama Luna otkrila kako teku pripreme za nastupe.

Luna Đogani

Luna Đogani, Foto: Printscreen

– Angažovala sam najbolje saradnike, jer želim da imam hitove. Dve numere sam snimila i mislim da će da “razvale” na Jutjubu. Dopadaju mi se pesme Anastasije Ražnatović, volela bih karijeru poput njene. Neću žaliti para ni na čemu, jer želim da radim kvalitetno, kao što čine svetske zvezde. Na nastupima ću da imam plesačice, pravićemo odlične koreografije, kojima ću stvarati najbolju atmosferu – uverena je Đoganijeva.