Pevačicu isprozivali zbog Lune, ona se oglasila pa svima odbrusila

0
463

Nedavno održana “Zadrugovizija” završena je u znaku pobede Lune Đogani, a njen nastup podigao je veliku prašinu. Ipak, najviše pažnje privukli su komentari Maje Nikolić, koja je pohvalila Đoganijevu zbog čega su je fanovi Marijane Zonjić napali.

Predmet polemike…Luna Đogani

Maju su uglavnom napadali jer je pohvalila Lunu za koju mnogi tvrde da je pesmu “Da mogu”, Emine Jahović izvela na plejbek, a Nikolićeva je objasnila pevanje Đoganijeve:

– Obaveštenje oko Zadrugovizije i oko Luninog pevanja uživo na nastupu. Sedim kod kuće, gledam i nerviram se zbog nekompetentnih kritika zlobnih i zluradih antifanova. Žao mi je što nisam mogla da gostujem u emisiji na RTV Pink jer mi je sin Lazica bolestan i već dve nedelje ne ide u školu jer ima virus i temperaturu… Voli vas vaša Maja – napisala je Nikolićeva pa u vidoe snimku otkrila pravu istinu:

– Luna je pevala uživo, prateći vokali su snimljeni na matrici jer u svim profi matricama su prateći vokali tu, kao i u mojim pesmama. Ona je imala toliki broj poena jer je imala fenomenalan scenski nastup. Ja ne dajem časove pevanje osobama kao što je Marijana ili koje imaju manje sluha jer ja taj čip za sluh ne mogu da ugradim. Ne postoji količina novca da ja nekog naučim ko nema sluha i ko ne može da legne na ton da peva. Moji komentari su na mestu, ja kao član žirija jesam adekvatna osoba sa stručnim znanjem – rekla je pevačica.