Otkrivena najveća tajna: Sloba i Kija priznali kada su ZAISTA poslednji put imali se*s, ona izgubila živce! (VIDEO)

0
2057

– Evo, Sloba će kao džentlmen reći sve… Meni je neprijatno da govorim o svom seksualnom životu – rekla je iznervirana Kija.

Ukućani su sinoć morali da odgovaraju na neprijatna pitanja novinara, a Kiji nimalo nije bilo prijatno kada su je pitali o seksu sa Slobom.

udući da je tokom razgovora sa Drvetom mudrosti izjavila da su Sloba i ona ima imali seks neposredno pre rijalitija, Kija je trebalo da odgovori na pitanje da li je to istina.

– S obzirom da čitavu naciju zanima naš seksualni život, ja ću iskoristiti pravo da ne odgovorim na to, možda će Sloba da da iskren odgovor. Evo, Sloba će kao džentlmen reći sve… Meni je neprijatno da govorim o svom seksualnom životu, šta mogu da kažem: “Da se ne sećam..”. Zaista, jer ja nemam sa njim ništa, i imam nešto drugo… Evo, Slobodan će razrešiti celu dilemu – uznemireno je ponavljala Kija, pa na insistiranje novinara, odgovorila:

– Da, istina je!

Potom se nadovezao i Radanović.

Reći ću samo… sklopiću u jednoj rečenici. To uopšte nije bilo neposredno pred ulazak u Zadrugu, to je bilo dva meseca pre toga, a ako vi jedan odnos u dve godine smatrate skladnom vezom, onda je to skladna veza… Jedan jedini odnos, to zna Luna, to zna svako ko treba da zna – izjavio je Sloba.

Evo šta su Sloba i Kija rekli o seksu pre “Zadruge”: