On ima 180, a ona 52 kilograma: The Mountain iz “Igre prijestolja” se oženio svojom sitnom djevojkom

0
2105

Glumac, koji je u julu na Filipinima proglašen najsnažnijim čovjekom, bio je vrlo dotjeran u odijelu s kravatom, a njegova supruga je bila u preslatkoj haljini

Zvijezda popularne TV serije Tor Bjornson (Thor Björnsson), poznatiji kao The Mountain (Planina), koji je visok 206 centimetara, oženio se svojom djevojko Kelsi Henson (Kelsey) u rodnom Islandu.

The Mountain (29) je potvrdio ovu sretnu vijest na Instagramu u subotu, a počastio je fanove predivnom crno-bijelom fotografijom svog posebnog dana. U opisu je naveo da se raduje njihovom budućem zajedničkom životu i da s velikim zadovoljstvom objavljuje da je Kelsi Morgan Henson njegova supruga.

Glumac, koji je u julu na Filipinima proglašen najsnažnijim čovjekom, bio je vrlo dotjeran u odijelu s kravatom, a njegova supruga je bila u preslatkoj haljini.
I ona je također imala objavu na društvenoj mreži, gdje je navela da se raduje što će “vući ovog velikog čovjeka ostatak svog života”.

Njih dvoje su par od 2017. godine. Privlače pažnju zbog velike razlike u visini, jer je ona visoka 158 centimetara. Upoznali su se u Kanadi kada mu je prišla u restoranu i zatražila autogram. Interesantno je da je između njih odmah “zaiskrilo”, piše “Daily Mail”.