OGNJEN VRANJEŠ POSEDUJE PO*NO SNIMAK JELENE KARLEUŠE? Afera pevačice i fudbalera dobila šokantan nastavak

0
363

Deo građana napravio je peticiju na internetu u kojoj insistiraju da Ognjen Vranješ objavi porno snimak Jelene Karleuše koji je navodno načinjen dok je bio u tajnoj ljubavnoj vezi sa njom.

FOTO: RAJKO RISTIĆ / RAS SRBIJA

Javnost je obaveštena o eksplicitnom videu koji fudbaler poseduje, pa mnogi mole Ognjena Vranješa da ga što pre pusti u etar, prenosi “Kurir”.

FOTO: OGNJEN VRANJEŠ / INSTAGRAM

– Kada potpišete, prijavite se na svoju mejl adresu i kliknite iliti potvrdite poruku koju dobijete. To znači da ste potpisali i potvrdili potpis. Kada potpišete, možete omogućiti da vaš potpis bude privatni ili javni. U potpisu, zabrinuti građanin H. V. – piše na sajtu.

FOTO: PREDRAG DEDIJER / RAS SRBIJA

Izvor gorepomenutog lista blizak Vranješu kaže da on ima takav snimak i da mu još jedna Karleušina tužba ništa ne bi značila, ali za sada ne želi da ga plasira javno.

FOTO: OGNJEN VRANJEŠ / INSTAGRAM

– Snimak i dalje stoji u njegovom telefonu. Može se desiti da ga nikome ne da, ali i da će sve dati u javnost. S njim se nikad ne zna. Jeleni ne bi bilo svejedno ako bi to došlo do njenog muža. Verovatno silnim tužbama pokušava da mu stavi do znanja da se ne igra s njom – kaže izvor.