Odlučan i direktan! Marko otvorio dušu kao nikad pre, priznao da li planira budućnost sa Lunom i šta sve misli o njoj (VIDEO)

0
850

Marko je bio iskren i odlučan u razgovoru sa Ognjenom Amidžićem na temu njegove veze sa Lunom.

Marko Miljković je u razgovoru sa Ognjenom Amidžićem otvoreno pričao o svojim osećanjima i planovima za vezu sa Lunom Đogani, sa kojom je u vezi od 14. januara.

Kako za sada stvari stoje, Luna i Marko imaju dobru perspektivu, s obzirom na to da su oboje istakli kako ne razmišljaju o budućnosti, već da su prepušteni uživanju u trenucima.

– Luna je devojka puna ljubavi. Kao da me obasipa ljubavlju, a meni to baš treba i odgovara. Mislim da ćemo super funkcionisati – rekao je Marko.

– Upoznao sam je dobro i mislim da u budućnosti možemo da funkcionišemo kao skladan par – priznao je Miljković.

Marko Miljković razgovara sa Ognjenom/ Printskrin: TV Pink

Na pitanje da li misli da bi tako funkcionisala njihova veza i u realnom svetu, Marko je odgovorio potvrdno.

– Generalno smo fino krenuli. I Luna mi prilično odgovara što se svega tiče. Spremna je i da uči, posluša moj savet itd. Prelepo nam je ovako, opustili smo se, ne razmišljamo preterano unapred. Mislim da bi bio isti osećaj i u realnom životu. Mislim da bi i napolju imali sličan odnos, jer ja maksimalno gledam da isključim te elemente rijalitija i gluposti, i da funkcionišemo kao da smo napolju, a ne u rijalitiju. To se baš trudim i ide mi za rukom – zaključio je.

Na snimku u nastavku teksta pogledajte Markov razgovor sa Ognjenom: