OBRT! EVO ŠTA STOJI IZA ZVERSKOG PREBIJANJA U TEMERINU: Pevača su tukli policajci i imali su debeo razlog za to!

0
409

Branko Ć. (40) pijan po kafiću vitlao pištoljem s metkom u cevi, savladali ga pripadnici MUP koji su se tamo slučajno zatekli

TEMERIN – Branka Ć. (40), pevača iz Bačkog Jarka, prebili su i razoružali policajci koji nisu bili na dužnosti u jednom kafiću u Temerinu. Prema priči očevidaca, pijani Branko pretio je gostima da će ih sve pobiti i vitlao pištoljem s metkom u cevi, pa su ga savladali mladići za koje se ispostavilo da su pripadnici MUP, a koji su tamo bili na proslavi momačke večeri.

Na internetu se juče pojavio snimak na kom se vidi kako je Branko Ć. iznenada napadnut, oboren na zemlju i prebijen, a objavljena je i njegova fotografija na kojoj je s masnicama na licu. Međutim, Sanja J. iz Temerina, koja je bila za susednim stolom, tvrdi da je priča drugačija.

– U noći između subote i nedelje Branko je došao u lokal sa neke svadbe na kojoj je pevao vidno pijan. Ušao je besan, držeći pištolj u ruci, i počeo odmah da preti vlasniku i konobarima „da će ih ubiti“ i da će im „zapaliti lokal, koji će izgoreti za tri minuta“. Znala sam da su u lokalu neki momci koji rade u policiji, a koji su slavili momačko veče. Prišla sam im i rekla šta se događa – priča Sanja.

Nakon toga ti momci su krenuli da ga razoružaju, iako, kako su joj rekli, nisu bili na dužnosti.

– Branko je u međuvremenu pištolj dao jednom momku, a on ga je dodao devojci koja je bila s njim za stolom. Ona je pištolj ubacila u žandinjeru. Zahvalna sam tim momcima što su tako reagovali, jer garantujem da bi nekoga ubio, a u lokalu je tada bilo više od 100 gostiju – priča Sanja.

Tužilac je protiv Branka Ć. podneo krivične prijave. Protiv trojice policajaca nikakve sankcije nisu pokrenute. Utvrđeno je da na pištolju postoje tri različita DNK, i to Brankov i mladića i devojke, a inače pištolj je bio repetiran s metkom u cevi.