NEMOJ DA ME PUŠTAŠ, PRUŽI NAM ŠANSU TAMO GDE JE SVET LEPŠI: Evo šta je Luna napisala Slobi u ljubavnom PISMU (FOTO+VIDEO)

0
3391

Luna Đogani prošle noći je pričala sa Radosavom Stefanovićem Žutim o Slobodanu Radanoviću. Blogerka je raskinula vezu sa svojim oženjenim dečkom, koji je zbog nje prevario svoju suprugu Kristinu Kockar u rijaliti programu “Zadruga“.

Autor: RTV Pink

U toku razgovora sa Žutim Luna je rekla da je boli što je nakon devet meseci upropastila svoju vezu sa pevačem i da ne može da veruje da je on promenio stavove o osobi sa kojom je sve vreme bio mesecima unazad.

Autor: RTV Pink

Luna je sinoć, osim što je razgovarala sa Žutim o Radanoviću, pisala i ljubavno pismo upućeno njenom sada već bivšem dečku. Sloba je u toku Igre istine u petak uveče rekao kako je zamerio Luni što je zbog jedne pesme poljuljala njihovu vezu. Pismo koje je pisala Luna, portal Pink.rs prenosi ekskluzivno u celosti.

Autor: RTV Pink

  • Znam da nikada nisam bila neki eksper za pisanja, ali pored tebe, naučila sam i to. Ljubavice, osam meseci provedenih sa tobom u ovom paklu je nešto što ne mogu da zaboravim. Svako buđenje, svako spavanje, svaki doručak, večera, svaki zagrljaj, svaka uteha, poljubac, dodir, pogled, savet. Sve što smo delili ti i ja ne mogu da izbacim iz svog srca. Uvek sam verovala u pravu ljubav i nadala se da će se jednog dana desiti baš meni. U životu sam mnogo toga promenila, izgubila i zaboravila, ali tebe ne želim. Ti si najvernije biće u mom malom svetu. Ljubavi, znam da sam grešila i imala postupke koje nisi zaslužio, ali, veruj, nikada iz neke namere. Slobo, ja bih zbog tebe sve promenila, znam da je sve što si me ikada savetovao i govorio mi bilo iz dobre namere i mnogo toga si me naučio. Život koji vodimo ovde naterao me je na neke stvari, stvari koje ne čine mene i moj svet. Nikada u životu se nisam susrela sa ljudima i stvarima koje se ovde nalaze. Ljubavice, nemoj da me puštaš. Pruži nam šansu tamo negde gde je svet lepši. Pruži mi šansu! – piše u pismu koje je Luna Đogani napisala Slobodanu Radanoviću.

Autor: RTV Pink

U noći sa petka na subotu Luna je patila za Slobodanom, ponavljajući svojim cimerima reči koje je govorila Žutom. Takođe, Sloba je jutros pred zoru u pabu pričao sa Kristinom Kockar, svojom suprugom, koja ga je u jednom trenutku pitala i zašto ga je ostavila ljubavnica.

Autor: RTV Pink

Autor: RTV Pink

Prošle noći Radanović je išao kod Kije kako bi proverio da li je ona dobila picu i vodu, a ove stvari stigle su nakon Igre istine. Danas je Sloba doneo još jedno ključnu odluku u odnosu sa Kristinom. Pevač je odlučio da zajedno sa ženom peva na “Zadrugoviziji 3”, koja će biti organizovana u ponedeljak uveče, uz direktan prenos na Televiziji Pink.

Autor: RTV Pink

Kako je izgledalo razgovor Lune i Žutog, u toku koga je ona pisala ovo pismo i plakala, pogledajte u video-prilogu ispod.