Nemate facu za Beograd, ni ti, ni mama! Miki se žestoko posvađao sa Teodorom, pa popljuvao muziku koju ona sluša (VIDEO)

0
2333

Miki Đuričič se brutalno posvađaoa sa Teodorom. Pčelar iz Kupinova je zamerio Džehverovićevoj što sluša pesme koje se njemu evidentno da se ne sviđaju.

– Naravno da si retard kada slušaš pesmu, ložiš se, kokain, ludilo, ovo, ono… Je l’ to tvoj svet? – bio je besan Miki

– Zapitaj se što omladina to voli? Ti ćeš da menjaš svet? Vidim, promenio si sebe. Tvoj život je sjajan – urlala je Teodora na Đuričića.

Pljupštale su ružne reči.

– Sada ste vi rijaliti igrači… Stan u Emiratima, mafija, novčanice… Što ne znaš pisca jednog da nabrojiš. Bolje školu da si završila, da si pročitala nešto u životu, a ne što si krenula po splavovima. Bolje da si obrazovala. Budalo nepismena.  Nemate facu za Beograd, ni ti, ni mama – rekao je Miki, koji je nastavio besni:

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

– Rekao sam da je ta muzika smećarska… Glumi ona ludilo. Hromirani BMW, kalašnjikov. Je l’ se gudraš? Šta pevaš ono što nemaš? Baba kopala kukuruze u Kačarevu, a ti pevaš o BMW-ima i kalašnjikovima. Ova televizija promoviše ove džudže kao što ste vi. Džudžava. Bavite se muzikom zbog para, da bi para zaradili. Od kada muzika ne menja svet, zato nam je i ovako – besan je bio Miki.

Pogledajte snimak: